2012-02-14 13:19:19• hírek • Kocsis Zoltán

Megütötte és megvágta a riasztott rendőröket

Illusztráció
Illusztráció

Arcon ütötte és megvágta a rendőröket az a nagyszokondi férfi, aki előbb az élettársával erőszakoskodott és fenyegetőzött. A férfit végül a csendőrség munkatársai tették ártalmatlanná, ellene hatóság ellen elkövetett erőszak vádjával is eljárás indul.

A Krasznabélteki Rendőrség hétfő délután 16 órakor kapta a riasztást a 112-es sürgősségi telefonszámon, amelyben egy 23 éves nő élettársa erőszakoskodása miatt tett panaszt. Két járőr azonnal kiérkezett Nagyszokondra, ahol a nő beszámolt róla, hogy élettársa több esetben is megfenyegette és erőszakhoz is folyamodott.

Miközben a két rendőr épp a nő panaszait hallgatta,  E. Péter egyre inkább agresszívvé vált. Felkapott egy kést és előbb azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, majd pedig a rendőröket kezdte fenyegetni. Miközben a két járőr megpróbálta lefegyverezni a 30 éves férfit, az egyikőjüket arcon csapta az öklével, a másiknak pedig megvágta a tenyerét.

Az idő közben a helyszínre érkező Krasznabélteki Csendőrség munkatársaival közösen végül sikerült ártalmatlanná tenni a férfit, aki ellen a Szatmár Megyei Bíróság mellett működő Ügyészség többek között hatóság ellen elkövetett erőszak vádjával indít eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: